FESTIVALMUGG

Festivalmugg är den miljöriktigt och återvinningsbara lösningen – slut på engångsplast

Festivalmugg är till för dig som är trött på engångsmuggar som snabbt kan gå itu, som är skadliga för miljön och som i slutändan kan hamna i naturen eller havet. Då är Festivalmuggen den perfekta lösningen för att ersätta engångsplast. Okrossbaradrickglas.se vill gärna gå i täten i kampen mot engångsplast och erbjuder därför ett alternativ i form av en festivalmugg. Muggen har en lätt vikt och kan staplas, samtidigt som den är 100 % brandsäker och därmed kan användas om och om igen. Det optimala glaset till festivaler, trädgårdsfester, evenemang och andra små eller stora arrangemang där man tidigare använt engångsplast.

EU förbjuder engångsplast år 2021

EU:s nya plastdirektiv har förhandlats fram mellan medlemsländerna, EU-parlamentet och EU-kommissionen. Det nya direktivet betyder att det snart införs ett förbud mot att sälja alla typer av tallrikar, bestick, sugrör och tops av engångsplast. Under våren 2019 ska direktivet formellt antas i Europa-Parlamentet och i Ministerrådet.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/eu-forbjuder-engangsplast

Med festivalmugg tänker på du på miljön

I vår tillverkning av okrossbara dricksmuggar arbetar vi konstant med att minska vår resursförbrukning. Fabriken samlar in använda muggar och återvinner dem till produktion av nya produkter. Köper du våra muggar i plast bidrar du till att reducera CO2-utsläppen och bidrar därmed till att komma till rätta med klimatutmaningarna. Våra material är 100 % återvinningsbara. Så köper du festivalmuggar här bidrar du genom att göra en god gärning för miljö och klimat.

Få större omsättning med festivalmuggar med logotryck.

Många evenemang kan öka omsättningen med festivalmuggar och samtidigt marknadsföra sitt varumärke. Det kan uppnås genom att ta pant för varje mugg. Kunden köper därmed muggen för ca. 10-20 kr. första gången de beställer en dryck. Därefter kan  vederbörande behålla muggen och ta den med sig hem eller låta den stå kvar när eventet är slut. Vår erfarenhet säger att ca. 70-80 % låter sin mugg stå, även om de betalat pant för den.

Även om alla skulle ta muggen med sig hem från eventet, kommer man ändå tjäna pengar då panten bör utgöra mer än inköpspriset på muggen. Om man tar 10 kr. i pant, tjänar man ca. 5 kr. per mugg. De kunder som väljer att ta muggen med sig hem kommer att marknadsföra ditt varumärke då muggen kan diskas och användas om och om igen.

Fördelar

SPARA PENGAR – festivalmugg har en mycket lång levnadstid och är BILLIGARE i längden. Håller upp till 100 diskningar.

HÖG ISOLERINGSFÖRMÅGA – bevarar temperaturen på kalla och varma drycker under längre tid, blir inte varm att hålla.

TÅL MIKROVÅGSUGN – Alla produkter tål mikrovågsugn, som några av endast ett fåtal på marknaden.

SPARA TID – Festivalmuggen är den perfekta lösningen för att ersätta engångsplast – ingen sanering!

KAN STAPLAS –  Tar upp mindre plats då de flesta glas går att stapla.

Vi kan göra legotryck på alla Festivalmuggar. Minsta beställning för muggar med logotryck är från cirka 500-1000 stycken, beroende på vilken produkt det är.

Vill du höra mer om möjligheten – kontakta oss på info@okrossbaradricksglas.se eller +45 – 2366 8514

Förväntad leveranstid är 2-3 veckor efter godkännande av uppdraget.