FÖRDELAR

100 % okrossbara glas i polykarbonatplast, kan med stor fördel användas i campingbranschen, på båten, i sommarhuset och inte minst i barmiljön och många fler platser.

RB Drinks produkter tillverkas i Portugal. Alla produkter är CE-godkända.

Alla våra produkter kan, som några av ett fåtal polykarbonatprodukter, användas i mikrovågsugn och klara temperaturer från -40/ +130 grader.

HÖG KVALITET – vårt okrossbara glas liknar och känns som vanligt glas.

SPARA PENGAR – okrossbara glas har en mycket lång levnadstid och är BILLIGARE i längden. Håller upp till 3000 diskningar.

SÄKERHET – glasen kan inte gå itu och är 100 % okrossbara.

HÖG ISOLERINGSFÖRMÅGA – bevarar temperaturen på kalla och varma drycker under längre tid, blir inte varm att hålla.

TÅL MIKROVÅGSUGN – Alla produkter tål mikrovågsugn, som några av endast ett fåtal på marknaden.

SPARA TID – enkla att rengöra, och slipp att sopa upp glasskärvor.

INGA GLASSKÄRVOR – Efterlämnar inga glasskärvor, som kan användas som vapen.

KAN STAPLAS –  Tar upp mindre plats då de flesta glas går att stapla.

RBDRINKS TÄNKER PÅ MILJÖN

I vår produktion av okrossbara dricksglas arbetar vi konstant med att minska vår resursförbrukning. Köp av glas i plast medverkar till att reducera CO2-utsläpp och bidrar därmed till att komma till rätta med klimatutmaningarna. Våra material är 100 % återvinningsbara. Så om du köper glas från RBDRINKS bidrar du till att göra en god gärning för miljö och klimat.

BÄTTRE ARBETSMILJÖ

Okrossbara dricksglas från RBDRINKS är den perfekta lösningen om du har många dagliga lyft av diskbackar. Du slipper tunga lyft av vanliga glas, som på sikt kan ge rygg- och muskelskador. En diskback med glas från RBDRINKS väger vanligtvis 4 kg, medan en back med traditionella glas väger 10-11 kg. Du kan därmed reducera belastningen med ca. 60 procent.

EN BRA OCH SÄKER INVESTERING – PÅ LÅNG SIKT

En investering i polykarbonatglas från RBDRINKS, som håller upp till 20 gånger längre än vanliga glas, är en bra investering. Under en period på 3 år sparar en genomsnittlig kund upp till 50 procent i jämförelse med köp av vanliga glas.

TÅL TEMPERATURER FRÅN -40 °C – +130 °C