INFORMATION

RBDRINKS® är med sina 25 års erfarenhet och mer än 15 samarbetspartners världen över, det ledande varumärket på marknaden inom okrossbara och revolutionerande dricksglas och serviser till livsmedel (FDA 21 CFR 177.1580)

Ocrossbaradricksglas.se (One2taste Aps) är exklusiva importörer av RBDRINKS® produkter i Skandinavien.

Polykarbonatplast är utan tvekan det mest funktionella och flexibla materialet som finns för närvarande. Det används på allt fler ställen inom områden såsom diskotek, barer, campingbranschen, båtindustrin,  sjukhus, institutioner, dagis, catering, fängelser etc.

Vi arbetar med många offentliga instanser och det är därför möjligt att betala via EAN NUMMER – bara skicka ett e-postmeddelande (info@brudsikreglas.dk) på er beställning samt ert EAN nummer och ORG-nummer.Så upprättar vi er som kund och fakturan sänds via EAN. Ni kan även beställa över telefon på tel. +45 23668514

GODKÄNNANDEN OCH PRESTANDA

OKROSSBARA glas och skålar gjorda av polykarbonat för livsmedelsanvändning ISO 179/2 RBDRINKS® tillhandahåller innovativa produkter med hög prestanda och uppfyller den europeiska lagstiftningen FDA21CFR177.1580 – (CE) nr. 1935/2004 – (UE) nr. 10/2011 av 14. januari 2011 avseende material och föremål tillverkade av plast, som avser komma i kontakt med livsmedel. RB DRINKS produkter är återvinningsbara, ej förorenande, och säkra för användare. Våra produkter i polykarbonat är inte giftiga samt luktfria, i motsats till oljebaserad plast.

Motståndskraftig mot höga och låga temperaturer (från -40 ° C till + 130 ° C), anpassade för industriella diskmaskiner, mikrovågsugnar och frysar.

De kan diskas upp till 3000 gånger utan att bli ogenomskinliga, vilket motsvarar 2 – 3 års användning.

RB DRINKS produkter bevarar uppvärmning eller nedkylning av vätskor längre än vanliga glas och glas och disken ändrar varken smak eller lukt.

Våra produkter kan stå emot upp till 3,5 ton utan att krossas. Tyngre vikt kommer få dem att deformeras, men inte att krossas.

Alla våra glas kan anpassas på olika sätt: logo med en eller flera färger, präglad logo, färgat glas, frostat glas, texter, till och med en anpassad glasmodell efter eget val (minimikrav krävs).

RBDRINKS KVALITETSSYMBOLER

I botten på våra glas finns 3 kvalitetssymboler som är av yttersta vikt för om glasen får användas inom livsmedelsbranschen. (Endast ett fåtal av våra visar CE-märkningen på sidan av glaset). Ett glas utan dessa symboler rekommenderas inte att använda, om det har direkt kontakt med antingen mat eller dryckesvaror.

LIVSMEDELSGODKÄND
Produkten är godkänd att komma i kontakt med livsmedel enligt de europeiska kraven i EU-förordning 1935/2004.ÅTERVINNINGSBAR PLAST
Denna symbol innebär att plasten kan återvinnas eller förbrännas. Stark och hård; motstår mycket höga temperaturer. Motståndskraftiga mot de flesta kökskemikalier, men kan påverkas av starka syror.CE-GODKÄNT
CE-märkning är en nyckelindikator för en produkts uppfyllande av EU-lagstiftningen och möjliggör produkter fria rörlighet på den europeiska marknaden.

För mer information om certifikat m.m. besök tillverkarens webbsida: